• BERG BERG Rally Force
 • BERG BERG Rally Force
 • BERG BERG Rally Force
 • BERG BERG Rally Force
 • BERG BERG Rally Force
 • BERG BERG Rally Force

BERG BERG Rally Force

 • Indien niet voorradig in onze winkels zijn de artikelen van het merk Berg steeds verkrijgbaar op bestelling, levertijd is gemiddeld 1à2 weken. Contacteer ons via [email protected], per telefoon of in de winkel.
 • Artikelnummer: 24.40.30.00
 • 449,99 Incl. btw

 • Beschikbaarheid: Niet meer online verkrijgbaar. Mogelijks wel in de winkel.
 • Aan verlanglijst toevoegen
 • Meer over dit product

  De Rally is de ideale skelter voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze stoere en compacte skelter is geweldig speelgoed en het zorgt dat kinderen met plezier gaan buitenspelen. De buurt verkennen, een race organiseren, het kan allemaal met de BERG Rally. De BERG Rally Force heeft stoere kleuren en een gave voorspoiler. * 2 jaar standaard garantie + 3 jaar aanvullende garantie na registratie op www.bergtoys.com/registration. Ten laatste 1 maand na aankoop.

  BFR-systeem
  De afkorting BFR staat voor Brake (rem), Freewheel (vrijlooop) en Reverse (achteruit rijden). Het BFR-systeem heeft verschillende voordelen. Zo kan je vooruit rijden en direct na stilstand met je skelter achteruit rijden. Dit gaat volledig automatisch, zonder dat je hoeft te schakelen. Door de terugtraprem kan je snel en hard remmen. Voor kinderen kan het lastig zijn om bij hoge snelheden of bij onverwachte gebeurtenissen de voeten gecontroleerd op de trappers te houden. Door de vrijloop stoppen de trappers met draaien zodra de bestuurder van de skelter stopt met trappen. Dit alles zorgt voor een veilige skelter waar kinderen en ouderen veel plezier aan kunnen beleven.

  Verstelbaar stuur en stoel
  Om jaren speelplezier te hebben met de BERG Rally, is het mogelijk om het stuurtje én de stoel te verzetten. Dit zorgt ervoor dat je de ideale positie in kunt nemen op de skelter. Het stoeltje heeft drie standen zodat je altijd bij de trappers kan komen. Daarnaast is het Rally stuur traploos te verstellen in stuurhoogte zodat je eenvoudig de juiste hoogte bepaald.

  BFR-systeem
  De BERG Rally is uitgerust met het unieke gepatenteerde BFR-systeem. BFR staat voor Break, Freewheel en Reverse. Door het BFR-systeem kun je met de pedalen remmen, maar ook direct na stilstand achteruit rijden. Dit maakt de BERG Rally super eenvoudig en gemakkelijk te berijden. Veiligheid én maximaal speelplezier worden perfect gecombineerd door het BFR-systeem.

  Stabiel door 4 wielen
  Dankzij de vier wielen heeft de BERG Rally een uitstekende stabiliteit. Hierdoor kan je snel, scherp en veilig door de bochten. Daarnaast is kantelen vrijwel onmogelijk doordat er geen kantelpunt ontstaat. De BERG Rally heeft een schommelas. Hiermee kunnen de voorste wielen wat op en neer schommelen om zo oneffenheden in de weg op te vangen. De BERG Rally blijft hierdoor stevig op de grond. Wel zo veilig!

  Luchtbanden
  De BERG Rally heeft luchtbanden. Luchtbanden geven. minder rolweerstand dan massieve banden. Dit zorgt voor meer comfort en rijgemak. Het zorgt er ook voor dat je sneller kan rijden op een Rally.

  Grootste keuze in onze winkels

  Veilige betaalopties

  Snel leveren

  Bezoek ook onze 3 winkels

  Design by Crivex |

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »