Home » Over ons

Over ons

De grootste keuze speelgoed in de noorderkempen. We hebben 3 winkels: 't Klavertje Vier Kalmthout, 't Klavertje Vier Wuustwezel en 't Klavertje Vier Hoogstraten.

In 1986 begonnen Brigitte Meeusen en Roger Van den Bergh aan hun avontuur. De aankoop van een winkelpand te Wuustwezel, was een grote stap voor het jonge koppel van 23 en 24 jaar. Met hart en ziel openden zij er hun speelgoedwinkel. ’t Klavertje Vier was geboren en werd een begrip in de streek.

 

In 1992 openden zij hun 2de winkel in winkelcentrum De Beek in Kalmthout. Dit pand werd snel te klein. De aankoop van de oude melkerij van Achterbroek was de oplossing. Na zeer grondige renovatiewerken konden zij in 1995 met hun Kalmthoutse vestiging naar dit veel grotere gebouw verhuizen.

 

Het smaakte naar meer. In 2000 toverden zij de oude Aldi en Shoe Discount in Hoogstraten om tot een nieuw speelgoedparadijs. Met 1300 m² was deze 3de vestiging op dat moment de grootste van de 3 Klavertje Vier winkels. Hier kwam in 2009 verandering in met grote uitbreidingswerken aan de winkel in Kalmthout. Deze is tot vandaag de grootste met 2100 m².

 

In 2013 en 2014 werd ook de winkel te Wuustwezel grondig onder handen genomen. Het oude pand werd er vervangen door een gloednieuw complex met opvallende gevel en ondergrondse parking.

 

Sinds 2011 is ’t Klavertje Vier ook enigszins actief op de online-markt. Het verlangen om ook via dit kanaal klanten voortreffelijk te kunnen bedienen groeide. Eind 2015 werd bijgevolg deze website gelanceerd.

Grootste keuze in onze winkels

Veilige betaalopties

Snel leveren

Bezoek ook onze 3 winkels

Design by Crivex |

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »